20230620 200024

ΕΠΑ.Λ. Μήλου τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ τάξης σχολικού έτους 2022-23

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 19.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων και τον προαύλιο χώρο του ΕΠΑ.Λ. Μήλου πραγματοποιήθηκε Τελετή Απονομής Πτυχίων, Απολυτηρίων για τους απόφοιτους μαθητές/τριες  της Γ Τάξης,  επιβραβεύοντας τους κόπους και τις προσπάθειες τόσο των μαθητών όσο και των γονιών τους, όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο μας.

Στην ίδια εκδήλωση έγινε παρουσίαση του προγράμματος «Μια νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» με τίτλο «Eco-λογική συνείδηση», που υλοποιήθηκε από το ΕΠΑ.Λ. Μήλου, κατόπιν έγκρισης και χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών ΝΟΗΣΙΣ, το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάτπυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων (περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας και πολιτιστικών θεμάτων) και  οι δράσεις των εκπαιδευτικών ομίλων, που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΕΠΑ.Λ. Μήλου.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μήλου κ. Ηλίας Τσακάλης, ο Υποδιευθυντής κ. Βασίλειος Μωραΐτης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Μηχανολογίας κ. Φραγκιός Κολιαράκης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αποχαιρέτησαν με χαρά και περηφάνια τους μαθητές και τις μαθήτριες  απονέμοντας τα πτυχία και τα απολυτήρια τους, ευχόμενοι σε όλους και όλες:

Καλή επιτυχία και σταδιοδρομία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή!!

Εκπλήρωση όλων  των στόχων τους και των επιδιώξεων τους!!

Ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον!!

Συγχαρητήρια και καλή τύχη!